HTML

Bloody Umbrella Corporation

Hellosztok ! A Bloody Umbrella Corporation egy amatőr filmekkel foglalkozó csapat, akik nagy elszántsággal, és kreativitással bizonyítják, hogy minimális költségvetésből s igényes munkákat lehet készíteni. Szívesen fogadunk forgatókönyveket, filmötleteket, érdekes amatőr filmekről számolunk be, illetve a most készülő Alkuk városa című magyar gengszteres akció-vígjátékról is, amit mi csinálunk.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Üdvözlés!

2011.03.30. 15:28 Balint_bacsi

 Sziasztok!

Ahogy jobb oldalt látjátok mi ( Killer 0101, a főszerkesztő, Profi, a társszerkesztő, és Dagigábor, a blog dizájn embere. A blogon különböző amatőr filmeket értékelünk, és ilyen témájú készülődő művekről számolunk, ezen kívül várjuk a ti videóitokat erre a címre: lbloodyumbrellat@gmail.com! Holnap jelentkezünk két elemzéssel, és egy ajánlóval is, ez után naponta frissülő tartalmakra számíthattok!

Üdv: KIller0101 és a Bloody Umbrella Corporation csapata!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://amatorfilmekblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr192785329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása