HTML

Bloody Umbrella Corporation

Hellosztok ! A Bloody Umbrella Corporation egy amatőr filmekkel foglalkozó csapat, akik nagy elszántsággal, és kreativitással bizonyítják, hogy minimális költségvetésből s igényes munkákat lehet készíteni. Szívesen fogadunk forgatókönyveket, filmötleteket, érdekes amatőr filmekről számolunk be, illetve a most készülő Alkuk városa című magyar gengszteres akció-vígjátékról is, amit mi csinálunk.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Első teszt

2011.03.31. 19:55 Balint_bacsi

 Sziasztok! Az első tesztet én, vagyis Killer0101 fogja publikálni, a tesztalany pedig a youtube-on is elérhető film, a Curel World team nevű amatőr filmkészítő csapat legjobb munkája a Sohasevolt Glória. A film egy akció (?) vígjáték, ami két összeérő szálon fut, egy közepesen jón, és egy nagyon eltaláltan. A közepesen jó kapott sajna nagyobb teret, ami egy oltári buli után ébredő srác, és haverja történetét meséli el. A másnapos srácok alig emlékeznek a szobájukban tollakkal lepve, anyaszült meztelenül ücsörgő lányra, a fura, titokzatos, és nem s csúnya lányra, a címszereplő Glóriára. A történetet az egyik srác kommentárjával kísérhetjük végig. A lány, és újdonsült haverja egészen jól megkomponált párbeszédekben mesélnem egymásnak, amiből lassan kiderül Glória jelleme, és titokzatos története. Van benne egy két fordulat, és jól eltalált karakterek is, a színészek egész jók, a Glóriát játszó hölgy szerintem kiemelkedő. 

De ennél sokkal érdekesebb és százszor viccesebb, izgalmasabb a másik, sajnos kisebb szerepet kapott szál, ahol a nagymenő Muszped bandavezér által vezetett nímand banda posta-kirablását követhetjük nyomon. A poénok többségét a Bamba nevű tag szolgáltatja, és az ő agyament meséi a stillfűrészt lenyelő szomszédjáról, vagy esetleg a ló által lefingott (!) sofőrről, Ruszkiról. A sok jó sztori, vicces bárbeszédek, és egészen jól kivitelezett kis akciók nagyon színessé varázsolják a több, mint másfél órás filmet. A színészek pedig itt is jók.

Tehát; jó alapsztori, korrekt levezetés, jó kis fordulatok, tűrhető operatőri munka, kicsit irritáló zene, és néhány üresjárat, cserébe jó fordulatok, és jó poénok. 

Szóval végül is a Curel World team egy nagyon jó kis filmet tett le elénk érdemes megnézni: https://www.youtube.com/watch?v=X01HzUVoFhY have fun ;)

Értékelés: 89% vagyis nagyon jó :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://amatorfilmekblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr482789145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása